Αυτονομο Μονοθεσιο

Μετά την ηλεκτροκίνηση, η αυτόνομη οδήγηση είναι το επόμενο μεγαλύτερο αντικείμενο ενασχόλησης και ανάπτυξης της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η Aristurtle ήταν η πρώτη ελληνική FS ομάδα η οποία ανακοίνωσε τον στόχο της για την δημιουργία ενός αυτόνομου αυτοκινήτου, τον Μάρτιο του 2019. Μέχρι στιγμής, η έρευνα έχει προοδεύσει σημαντικά και είμαστε στην διαδικασία να δημιουργήσουμε το πρώτο αυτόνομο μονοθέσιο στην περιοχή των Βαλκανίων. Μέσω εκτεταμένων προσομοιώσεων και δοκιμών, καταφέραμε να εμπλουτίσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν τις μηχανές και να επεκτείνουμε τα όρια των μηχανικών, όσο αυτές δρουν με ηθική υπευθυνότητα.

Τον Οκτώβριο 2019, ο διαγωνισμός Formula Student Germany (FSG), ο μεγαλύτερος και πιο φημισμένος διαγωνισμός FSAE, ανακοίνωσε ότι από το 2022, όλες οι ομάδες θα συμμετέχουν είτε ως ηλεκτροκίνητες είτε ως driverless ομάδες. Αυτή η ανακοίνωση επιβεβαίωσε την εγκυρότητα της πρόσφατης απόφασης της Aristurtle να δημιουργήσει ένα αυτόνομο όχημα και της μακροχρόνιας προτίμησης στην ηλεκτροκίνηση. Επομένως, οι στόχοι μας συμβαδίζουν με αυτούς της αυτοκινητοβιομηχανίας και ικανοποιούν ήδη και τις απαιτήσεις του Formula Student Germany στο κοντινό μέλλον.

adminΑυτόνομο Μονοθέσιο