ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

ΘΕΤΙΣ

ΙΡΙΔΑ

ΘΕΤΙΣ DV

ΝΕΜΕΣΙΣ

ΗΒΗ

ΗΛΕΚΤΡΑ

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Στη Formula Student της Τσεχικής Δημοκρατίας, η ομάδα μας κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία των ηλεκτρικών οχημάτων, έχοντας ολοκληρώσει το αγώνισμα Endurance & Efficiency. Επίσης καταφέραμε να είμαστε και πάλι στους τελικούς της παρουσίασης επιχειρηματικού σχεδίου. Επιπλέον, λάβαμε την 4η θέση στο Autocross, και την 5η στο Skidpad και στην Επιτάχυνση.

Στο Formula Student East της Ουγγαρίας 2018, ένας από τους πιο απαιτητικούς αγώνες, η ομάδα μας κατέλαβε την 5η θέση στην κατηγορία των ηλεκτρικών οχημάτων με το πιο περήφανο επίτευγμα της να είναι η 4η θέση στο αγώνισμα Endurance & Efficiency.

Η ομάδα μας συμμετείχε στη Formula SAE Ιταλίας για δεύτερη συνεχή χρονιά και κατάφερε να καταλάβει την 5η θέση στη συνολική κατάταξη 22 ηλεκτρικών οχημάτων, κερδίζοντας την 1η θέση στην Παρουσίαση του Επιχειρηματικού Σχεδίου και την απονομή του βραβείου Most Friendly Team. Επιπλέον, κατέλαβε την 5η θέση στο Autocross, 5η στην Επιτάχυνση και 7η στο αγώνισμα Skidpad.

Στη Formula Student Hungary 2017, η ομάδα κατέλαβε την 5η θέση στα Δυναμικά Αγωνίσματα της ηλεκτρικής κατηγορίας.

Το 2017 αγωνιστήκαμε τον Formula Student Germany, τον μεγαλύτερο και πιο απαιτητικό διαγωνισμό Formula Student στον κόσμο. Το επίκεντρο του διαγωνισμού ήταν η ολοκλήρωση του πιο απαιτητικού αγωνίσματος, του Endurance & Efficiency. Αυτό επιτεύχθηκε μόνο από 12 ομάδες από τις 35 που συμμετείχαν.

Το 2017, έχοντας ολοκληρώσει ήδη το δεύτερο μας αγωνιστικό αυτοκίνητο, την Eve, η ομάδα συμμετείχε στην ATA Italy 2017 και πέτυχε την 3η θέση στους τελικούς της Παρουσίασης Επιχειρηματικού Πεδίου. Η Aristurtle ήρθε 6η στο αγώνισμα του Design, 12η στο Cost, 6η στο Autocross, 7η στην Επιτάχυνση και 8η στο Skidpad.

Το καλοκαίρι του 2016, ο Aristurtle αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην κατηγορία 1, με ένα πλήρως λειτουργικό αγωνιστικό αυτοκίνητο, την Electra. Η ομάδα έφτασε στον τελικό του Business Plan Presentation όπου κατέλαβε την 5η θέση.

Το 2015, ο Aristurtle συμμετείχε στην κατηγορία 2 της Formula Student UK, στο Silverstone, με σχέδια και μερικά κατασκευασμένα μέρη. Η ομάδα τερμάτισε 2η στο Cost και 3η στη συνολική κατάταξη.

Το 2014, η ομάδα συμμετείχε στον πρώτο διαγωνισμό, ο οποίος ήταν το Formula Student Italy ATA. Η Aristurtle συμμετείχε στην κατηγορία 3 και πέτυχε την 3η θέση στο Cost και 4η στη γενική κατάταξη.

adminΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ