ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής μας από την μέρα που ξεκινήσαμε την λειτουργία μας. Από το να μας παράσχει τις εγκαταστάσεις του, να συνοδεύει την ομάδα μας στους διεθνείς διαγωνισμούς, το Πανεπιστήμιο ανέκαθεν δεσμεύτηκε να υποστηρίξει όσο το δυνατόν περισσότερο τις προσπάθειές μας.

Κατά τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας μας, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο μας έδωσε τον πρώτο μας χώρο εργασίας – μια καμπίνα που χρησιμοποιούμε ως χώρο γραφείου και μηχανουργείο. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με το Εργαστήριο Ηλεκτρικών Μηχανημάτων (EMLAB) του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, προκειμένου να εκτελέσουμε δοκιμές και αναλύσεις που απαιτούν εξειδικευμένο εξοπλισμό υψηλού επιπέδου. Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικων Υπολογιστών του Πανεπιστημίου ήταν επίσης στο πλευρό μας σε όλες τις προσπάθειές μας, με τον καθηγητή Μηνά Αλεξιάδη, τον Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο της Aristurtle, που μας καθοδήγησε από την αρχή και αρκετούς Υποψήφιους Διδάκτορες, που επιβλέπουν στενά την εργασία μας.

Η ακαδημαϊκή υποστήριξη που λάβαμε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης ξεπερνά αυτό που μπορούμε να εκφράσουμε με λίγα λόγια και θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες για τη ζωτική τους συμβολή στο έργο μας.

adminΑΠΘ